Ditt stöd gör all skillnad för de djurindivider som behöver vår hjälp.
Tack för att du vill vara en del av förändringen för dem. 

Ge en gåva via din bank
BankGiro 390-7466

Ge en gåva via Swish
123 182 5603

Stöd en individ i akut nöd
När vi får information om att en djurindivid akut behöver vår hjälp med att bekosta veterinärvård, postas oftast en insamling på nätverket Kattjourens Facebooksida. Här på vår hemsida kommer vi också att lägga en del insamlingar.

Varje krona som kommer in går till att rädda individen som vi samlar in till. I de fall det kommer in mer insamlade medel än vad som krävs för att rädda just den djurindividen så går överskottet oavkortat till att rädda andra sjuka/skadade individer

Vill du bidra till räddningen av en viss djurindivid, skriv ”Rädda” följt av djurets namn som meddelande när du gör din överföring via BankGiro 390-7466 eller Swish 123 182 5603

Bli månadsgivare
I dagsläget saknar vi möjlighet att göra dragningar på ditt konto varje månad. Vi uppmuntrar dig därför, om du vill ge en valfri summa varje månad, att göra en stående överföring via din bank. Kontakta din bank om du behöver vägledning. Du kan även höra av dig till Manuel för att få information om hur det går till.

Testamentera
Vi blir rörda varje gång vi får frågan från någon som vill tänka på djuren i sitt testamente. Vill du få information om vad som är viktigt att tänka på vid utformningen av ett testamente, maila Shalini.

Företagssamarbeten
Vi vill gärna samarbeta med företag och organisationer som står på djurens sida och liksom vi ser djur som kännande individer med ett intresse av att få leva sina liv och må bra. Varmt välkommen att maila oss dina idéer om samarbeten. 

Önskar du stödja oss på ett sätt som vi inte tänkt på här på sidan
Vi är alltid öppna för nya tankar och förslag – så hör av dig till oss!